LORAL

PROJEKTIRANJE IN IZVEDBA

+386 41 298 379

info@loral.si

Wellness

HIMALAJSKA SOLNA SOBA

Izboljšanje počutja je v zadnjem času dobilo zelo velik pomen, saj imamo ob natrpanih urnikih le malo časa za sebe. Himalajska solna soba ustvarja klimo, ki jo drugače lahko najdemo le v solnih jamah ali rudnikih soli. Zrak je nasičen s soljo, kar blagodejno vpliva na naša dihala.

Himalajska solna soba je prostor v katerem je čim več soli. Večinoma so to zidane stene iz himalajskih solnih zidakov, ter drobljena sol na tleh. Himalajska kristalna sol je po svoji mineralni, kot tudi energijski sestavi bistveno bogatejša od klasične morke soli. Za samo terapijo pa skrbi Halomed generator, kateri vpihuje v prostor suh solni aerosol. S tem oddajamo v prostor ogromne količine negativnih ionov, ki s popolnoma novo energijo napolnijo naše telo.

Kvalitetne solne sobe, ki jih izdelujemo, imajo halogenerator kateri neprestano nadzira koncentracijo aerosola v zraku in na ta način optimalno posnema klimo v solnih jamah. S sodobnim pristopom in himalajsko kristalno soljo vam lahko ponudimo le najboljše za vaš organizem.

 

Pravo himalajsko solno sobo si lahko ogledate v Templju sonca na Vetrinjski ulici 10 v Mariboru (www.sonce.je).

Več slik izdelkov iz Himalajske kristalne soli si lahko ogledate v galeriji.

solna soba, aerosol, himalajska kristalna sol, halomed generator

© 2014-21 by Loral